Bli studentkommunikatör!

Senast ändrad: 20 september 2019

Vill du marknadsföra SLU och hjälpa oss att nå blivande studenter? Då ska du bli studentkommunikatör! Förutom att du träffar många intressanta människor och tjänar lite extra pengar, skaffar du dig värdefulla meriter inför framtiden. Vårt mål är att ha studentkommunikatörer på alla SLU:s utbildningsorter.

Som studentkommunikatör är du en av våra viktigaste ambassadörer. Ditt uppdrag är att kommunicera SLU, vad vi står för, våra utbildningar och vilka möjligheter man som SLU-student har under och efter sin utbildning. Du representerar i första hand hela SLU, men är även expert på din egen utbildning.

Du kommer att arbeta vid mässor, på öppet-hus dagar, vid enstaka studiebesök och ansvara för besökande potentiella studenter inom skugga en student projektet.

Som studentkommunikatör får du en utbildning den 27 september 2019. Den kommer ges via videolänk från Alnarp, Uppsala och Umeå. Om du är intresserad av att vara med men pluggar på någon annan studieort löser vi det! Vi bjuder på lunch och fika under dagen.

Vi försöker så långt det är möjligt att ha minst två studentkommunikatörer för varje utbildning som börjar på grundnivå. Vi strävar också efter att ha en så varierad studentkommunikatörsgrupp som möjligt och behöver fler studentkommunikatörer från underrepresenterade grupper. Ditt engagemang är viktigt!

Uppdraget som studentkommunikatör sker vid sidan av dina ordinarie studier och du har själv möjlighet att påverka när och hur ofta du vill arbeta. Du som söker ska vara kommunikativ och utåtriktad och ha en genuin vilja av att få flera att upptäcka SLU och alla våra utbildningar!  

Det utgår lön med 120 kr/h och SLU står för resorna och boendet i samband med de mässor vi åker på varje år.

Är du intresserad? Fyll i formuläret nedan senast den 24 september så kontaktar vi dig! 

Namn:  
     
Adress:  
     
Postnr:  
     
Ort:  
     
E-post:  
     
Telefon:  
     
Utbildning:  
     
Inskrivningsår:  
     
Personlig presentation: (max 500 tecken)  
     
Varför vill du bli studentkommunikatör? (max 500 tecken)  
     
Tidigare arbetslivserfarenhet: (max 500 tecken)  
     
Det bästa med SLU är: (max 500 tecken)