Praktisk information

Senast ändrad: 23 juli 2019

OBS! Denna sida gäller enbart officiellt antagna och utbildade studentkommunikatörer.

Lön

Din lön som studentkommunikatör är 120 kr/timme inklusive semestertillägg. För utbetalning den 25:e måste du rapportera in din lön senast den 5:e samma månad.

Om du inte har Nordea som bank ska du fylla i Nordeas överföringuppdrag. Då betalas lönen ut direkt till ditt konto. Om du redan gjort det för SLU sedan tidigare behöver du inte göra det igen. Blanketten hittar du här:  Nordea - överföringsuppdrag. Fyll i den, skriv ut och skicka till:

SLU Kommunikationsavdelningen
Studentrekrytering
Box 7077
750 07 Uppsala

Om du inte har Nordea som bank och inte skickat in ett överföringsuppdrag betalas din lön ut via ett utbetalningskort som du får hem i brevlådan. För att slippa kostnader när du hämtar ut lönen, gå till din egen bank och be dem sätta in pengarna direkt på kontot. Det är kostnadsfritt.

Glöm inte att fylla i hur många timmar du arbetat. När du rapporterar lön för skugga en student ska du också fylla i en kort rapport om besöket.

Glöm inte att skicka in dina kvitton för egna utlägg. Underlag för inlämning av kvitton för egna utlägg.

Resor

SLU:s kommunikationsavdelning står för alla resor till och från mässor samt andra evenemang som ingår i studentrekryteringsarbetet. Grundregeln är att vi på studentrekryteringen bokar alla resor, men vi försöker i största möjliga mån anpassa resorna efter specifika önskemål. I de fall du betalar resan själv, behåll alla kvitton och skicka in dem till tillsammans med ett ifyllt Underlag för inlämning av kvitton för egna utlägg samtidigt som du fyller i din lönerapport.

Sidansvarig: study@slu.se