Medarbetarna berättar

Senast ändrad: 09 april 2019

Varför ska du arbeta med oss? Några av våra uppskattade medarbetare berättar varför de trivs så bra med sitt arbete på UDS.

Lena Ström, Veterinär & resident i oftalmologi

”Jag utvecklas i min yrkesroll i och med att jag får tillägna mig spetskompetens kliniskt inom ett område där jag också bedriver forskning och undervisning. Det är stimulerande att arbeta med klinisk undervisning, man måste vara uppdaterad och studenterna ställer ofta frågor som gör att man får fundera en vända till.”

Jessica Olsson, Djurvårdare & arbetsledare

”Tack vare alla specialister och all kompetens som finns i huset utvecklas jag dagligen i min yrkesroll. Inga frågor är för dumma och alla är hjälpsamma och förklarar om man har funderingar över något. Det är extra roligt när studenterna är med och tittar på spännande fall. Att se hur de suger åt sig kunskap och tar till sig varje ord från veterinären.”

Christina Öberg, Receptionist hästkliniken

”Som receptionist har jag dagligen kontakt med djurägare som kommer med sina hästar till kliniken eller kontaktar oss på telefon. I mitt jobb ingår att gå igenom patientjournaler, detta i kombination med att följa veterinärernas diskussioner samt möjligheten att gå på kurser och föreläsningar gör att jag ständigt utvecklas i min yrkesroll. Att se glädjen hos både djurägare och personal när en patient har blivit så frisk att det är dags för hemgång gör mitt jobb extra kul.”