Informationsmaterial om SLU

Senast ändrad: 20 maj 2019
Om-SLU-300x300.jpg

Här hittar du informationsmaterial om universitetet och dess verksamheter, i form av trycksaker, powerpoint-presentationer av SLU, pdf:er och länkar till webbsidor.

Om du behöver någon av trycksakerna kan du hämta eller beställa på följande platser:

Alnarp: Servicecenter, Sundsvägen 6, tel. 018-67 24 00.
Umeå: Servicecenter, Skogsmarksgränd 17, tel. 018-67 24 00.
Uppsala: Servicecenter, Ulls hus, Almas allé 8, tel. 018-67 24 00.

Powerpoint-material

Här finns färdiga ppt-presentationer av SLU, som kan passa i olika sammanhang. Du kan använda presentationerna i sin helhet, eller bara plocka de sidor du behöver och komplettera med egna sidor i SLU:s ppt-mall.

Om SLU - uppdrag, siffror och fakta

En sexsidig folder som ger en överskådlig beskrivning av universitetet. Kan även användas som mapp att lägga in annat material i, till exempel lokala informationsblad. Finns som trycksak. 

Tillbaka till sidans topp

Utbildningsinformation 2019-2020

Vår svenska programkatalog med alla programmen på grundnivå samt Study at SLU - International prospectus med information om våra internationella masterprogram samt hur det går till att bli utbytesstudent på SLU (eng). Finns som trycksak. 

Årsredovisning

Universitetets verksamhet och ekonomi presenteras i årsredovisningen. Finns som trycksak.

Ultunaringen

I Ultunaringen ges en beskrivning av Ultunas historia, från bronsålderns bosättningar till våra dagar, i form av en guide till en vandring på Ultuna. Finns som trycksak.

  • Ultunaringen, sida om Ultunaringen, med pdf-version av skriften

Miljötrender

I tidningen Miljötrender kan man läsa om SLU:s nya rön och få koll på vad som händer inom miljöanalys. 

Tillbaka till sidans topp

New Insights

New Insights är ett internationellt temamagasin på engelska som innehåller artiklar om forskning, miljöanalys och samarbeten. Finns som trycksak.

Akademiska högtider

Professorsinstallation: De nya professorernas verksamhet presenteras för varje års utnämningar. På webbsidan finns länkar till presentationsskriften av de nya professorerna. 

Doktorspromotion: I SLU:s skrift för den årliga doktorspromotionen presenteras bland annat de nya hedersdoktorerna, pristagare, tal och ceremonien. På webbsidan finns länkar till mer info om årets promotion. 

Mer informationsmaterial finns på SLU-webben:

Tillbaka till sidans topp

Sidansvarig: varumarke@slu.se