SLU-nyhet

SNITTS årskonferens - Innovation by Collaboration

Publicerad: 10 augusti 2017
snits.png

Innovation by Collaboration är konferensen för alla som verkar i skärningspunkten mellan akademi, näringsliv och samhälle. Konferensens två dagar är fyllda med nätverkande, intressanta programpunkter, inspiration och en härlig konferensmiddag där det prestigefyllda Diamantpriset delas ut!

Tema: ”Innovativa processer för nyttiggörande av kunskap”
Datum: 21-22 september, 2017
Plats: 7A Odenplan, Stockholm

Under konferensens första dag fokuserar vi på Sverige och en stor del av dagen vigs åt en workshop kring hur vi i Sverige ska maximera vår innovationsförmåga. Interaktion och delaktighet från er som deltagare är avgörande och vår förhoppning är att ni ska hitta nya samarbetsmöjligheter och få input till pågående projekt. Så, kom och bidra med din erfarenhet och kunskap!

Den andra dagen vidgar vi vyerna och gör en omvärldsspaning, både nationellt och internationellt. Vi bjuder på en spännande blandning av best practise, konkreta verktyg och inspiration inom ämnen såsom studentinnovationer, impact och gränsöverskridande samverkan. Medverkar gör bland andra representanter från OECD, Vertigo Ventures och Athena Institute.

2016 års Diamantprisvinnare var Lars-Eric Larsson från Uppsala universitet. Vem tycker du förtjänar att vinna Diamantpriset 2017? Läs mer om hur du går till väga för att nominera en person på konferensens hemsida:
www.innovationbycollaboration.se

Relaterade sidor:

Kontaktinformation
Sidansvarig: cajsa.lithell@slu.se