Vill du börja blogga?

Senast ändrad: 15 december 2017

Vi söker studentbloggare till flera av våra utbildningar, både på grund- och avancerad nivå. Tycker du om att skriva och uttrycka dig? Vill du dela med dig av hur det är att plugga på SLU och hur det är att läsa just din utbildning? Då ska du bli studentbloggare!

Ingen kan bättre beskriva sin utbildning och livet på SLU än du som läser en utbildning här. Du väljer själv vad du vill skriva om, men det primära syftet med våra studentbloggar är att informera potentiella studenter om våra utbildning varpå mycket av innehållet bör spegla din studietid på SLU. Vad du gör på fritiden, dina intressen, tankar och reflektioner i stort är så klart också värdefullt att ta med i din blogg.

Ditt uppdrag som studentbloggare löper till att börja med under ett år och du förväntas göra minst två blogginlägg per vecka. Du erhåller ett arvode på 600 kronor i månaden.

Så här kommer du igång med din blogg:

Mejla oss på rekrytering@slu.se och skriv några rader om vem du är, vilket program du läser och varför du vill blogga. Vi tar därefter kontakt med dig.

Vill du läsa SLU:s studentbloggar, gå in på studentbloggar. Om du har några frågor, hör av dig till oss!

Hälsar Agnes, Daniel och Jonathan på studentrekryteringen

Sidansvarig: rekrytering@slu.se