Bli studentkommunikatör!

Senast ändrad: 19 december 2017
IMG_1730.jpeg

Vill du marknadsföra SLU och hjälpa oss att nå blivande studenter? Då ska du bli studentkommunikatör! Förutom att du träffar många intressanta människor och tjänar lite extra pengar, skaffar du dig värdefulla meriter inför framtiden. Vårt mål är att ha studentkommunikatörer på alla SLU:s utbildningsorter.

Anmälan för att bli studentkommunikatör är nu stängd.

Som studentkommunikatör får du en utbildning i början av vårterminen 2018, preliminärt planerad till 18 - 19 januari.

Vi försöker så långt det är möjligt att ha minst två studentkommunikatörer för varje utbildning som börjar på grundnivå. Vi strävar också efter att ha en så varierad studentkommunikatörsgrupp som möjligt och behöver fler studentkommunikatörer från underrepresenterade grupper. Ditt engagemang är viktigt!

Som studentkommunikatör är du en av våra viktigaste ambassadörer. Ditt uppdrag är att kommunicera SLU, vad vi står för, våra utbildningar och vilka möjligheter man som SLU-student har under och efter sin utbildning. Du representerar i första hand hela SLU, men är även expert på din egen utbildning.

Du kommer att arbeta vid mässor, på öppet-hus dagar, vid enstaka studiebesök och ansvara för besökande potentiella studenter inom skugga en student projektet.

Uppdraget som studentkommunikatör sker vid sidan av dina ordinarie studier och du har själv möjlighet att påverka när och hur ofta du vill arbeta. Du som söker ska vara kommunikativ och utåtriktad och ha en genuin vilja av att få flera att upptäcka SLU och alla våra utbildningar!  

Det utgår lön med 120 kr/h och SLU står för resorna och boendet i samband med de mässor vi åker på varje år.