Studentwebben - Information och service för studenter på SLU

Bostäder på SLU:s orter

Här hittar du länkar till bostadssidorna på SLU:s olika orter.

SLU_111002_3596_vwe.jpg

Alnarp

SLU i Alnarp ligger i en grön oas mitt i Öresundsregionen. Området utgörs av en stor och lummig park där utbildning, studier och forskning pågår intensivt. Såväl parkens grönska som  universitetsområdets vackra byggnader med karaktärsfull arkitektur, bjuder på en härlig miljö för studenter, forskare, anställda och besökare.

SLU_090930_0017_jsg.jpg

Flyinge, Strömsholm och Wången

Ska du studera till hippolog vid Flyinge, Strömsholm eller Wången? Här kan du läsa mer och få tips på boende.

SLU_111001_0001_ask.jpg

Skinnskatteberg

SLU i Skinnskatteberg har sammanställt en lista med alla bostadsuthyrare i området. Generellt är det väldigt lätt att hitta bostad på orten.

Byggnad natt Jenny.jpg

Umeå

För dig som ska studera i Umeå finns två mycket bra bostadshemsidor från Umeå kommun. Här nedan hittar du även Umeås största förmedlare av studentrum, samt en akutrumsförmedling om du haft svårt att hitta ett studentrum bland de övriga uthyrarna.

mvm.jpg

Uppsala

SLU:s campus ligger 6 km söder om Uppsalas stadskärna och det tar ca 25 minuter att cykla från centrala Uppsala. Många SLU-studenter väljer att bo på Ultuna campus, andra föredrar att bo inne i stan. En lista med bostadsförmedlare för både Ultuna och centrala Uppsala finner du här nedanför.

Publicerad: 22 november 2017 - Sidansvarig: utb-webb@slu.se