Sveriges lantbruksuniversitet

För dig som är alumn

Som alumn kan du få hjälp med karriärutveckling och får tillgång till alumninät där du kan söka efter kontakter i det globala nätverket av SLU-alumner från utbildningarna, kårerna och föreningarna.

Alumninet.png

SLU:s alumnnätverk

Alumnnätverket är till för SLUs före detta studenter och anställda. Det möjliggör universitetets fortsatta kontakt med dig som alumn, t.ex. genom att ge dig senaste nytt om forskning, utbildning och andra alumner från SLU.

Blankett_880x660.jpg

Beställ studieintyg

Som alumn kan du själv ta ut studieintyg om du har kvar ditt studentkonto. Annars kan du beställa genom Servicecenter. Intygen går att få på svenska och engelska.

cv_granskning.png

Hjälp oss utveckla verksamheten!

Du kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och får samtidigt möjlighet att vara uppdaterad, nätverka, påverka och utvecklas. Därför är vi intresserade av att hålla kontakten med dig.

InstAlumni.jpg

Institutionernas alumnverksamhet

Här lägger vi upp länkar till institutionernas alumnverksamhet.

  • Hippologutbildningen arbetar aktivt med sina alumner. Kika in på deras webbsida  för inspiration och läs mer om vad deras tidigare studenter gör idag.

Har din institution alumnverksamhet och vill samarbeta?

SLU alumn samarbetar gärna med institutioner som har egen alumnverksamhet. Hör av er till slualumn@slu.se så tar vi ett möte och ser vad vi kan hitta på tillsammans.