Sveriges lantbruksuniversitet

Här finns SLU

SLU kan med rätta kalla sig för Sveriges längsta universitet med campus på många håll i landet. Som student har du möjlighet att upplev flera inspirerande campusområden då du kan att prova studier och studentliv på flera orter i hela Sverige.

SLU_110902_3989_vwe.jpg

Alnarp

SLU Alnarp ligger i en stor park vid havet mellan Malmö och Lund. Här finns mycket att upptäcka för dig som student. Förutom allt som händer på campus har du även tillgång till utbudet i de lite större städerna Malmö, Lund och Köpenhamn.

wangen-bg-utbildningar hemsidan Wången.jpg

Flyinge, Strömsholm och Wången

Vill du veta mer om hur det är att studera vid en av Sveriges tre riksänläggningar för ridsport? Flyinge i Skåne, Strömsholm i Västmanland och Wången i Jämtland bjuder på fantastiska möjligheter att utvecklas inom trav, ridhäst eller islandshäst.

SLU_090529_0004_jsg.jpg

Skinnskatteberg

Skinnskatteberg ligger vackert beläget vid sjöarna Övre- och Nedre Vättern. Kommunen är stor till ytan men har bara 4 800 invånare, vilket ger dig "svängrum". Dessutom har du som student tillgång till 3000 hektar jaktmark.

EXT-141003-0015-apa.jpg

Umeå

Välkommen till Umeå! Med två universitet och 29 000 studenter tar Umeå väl hand om dig som student. Här hittar du utbildning i världsklass och massor med fritidsaktiviteter. Här står tiden aldrig stilla!

SLU_150427_8581_jsg.jpg

Uppsala

Det här är Uppsala – Sveriges fjärde största stad och SLU:s största utbildningsort. Campus Ultuna har åkrar, skog och Fyrisån runt knutarna, en passande inramning för Sveriges enda lantbruksuniversitet. 

Publicerad: 20 juli 2016 - Sidansvarig: rekrytering@slu.se