Utlysningar

Sommarjobba som butikssäljare på Hornbach

Publicerad: 10 februari 2017 - slu.se

Har du ett brinnande intresse för trädgård och växter? Har du dessutom kunskap inom trädgårdsmaskiner? Då kan du vara den vi söker!

Ansökan senast: 2017-02-28

Inför vår trädgårdssäsong söker vi nu flera duktiga medarbetare som vill vara med och stärka vårat befintliga team. I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens varor.

Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprider gärna kunskap om och utvecklar ditt varuområde. Du ska analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper Du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

Din profil

Du som söker skall ha några års erfarenhet av butiksförsäljning eller praktiskt yrkeserfarenhet relaterad till minst ett av följande produktområde; växter eller trädgårdsmaskiner. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering.

Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckvana och truckkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning från 5tim/v- 35 tim/v. Schemalagd arbetstid dag, kväll och varannan helg.

Lön: Enligt Kollektivavtal.

Tillträde: Mars/April t.o.m 31/8-2017

Sök jobbet här och sök bland fler annonser från Hornbach.


Kontaktinformation
Sidansvarig: utb-webb@slu.se