Bli en aktiv SLU alumn!

Senast ändrad: 30 juni 2016 - slu.se
SLU_110916_5454_jsg.jpg

Som SLU-student är du viktig för oss och vi hoppas få möjlighet att följa dig och din karriär efter din examen. Registrera dig i vårt alumnregister redan nu under studietiden så ger du oss och dig chansen att hålla kontakten efter dina studier.

Genom att registrera dig i SLU:s alumnnätverk får du fortsatt tillgång till SLU Karriärs verktyg och service efter att du tagit din examen. Du får också ta del av nyhetsbrev, utskick och särskilda events för alumner.

Just nu pågår en nystart av alumnverksamheten vid SLU. Under våren 2013 lanseras ett nytt alumnsystem vilket kommer att ge dig bättre möjligheter att hålla kontakten med SLU och med andra alumner.

Som alumn är du en viktig ambassadör för SLU och den utbildning du valde. Du kommer också att vara en viktig förebild för studenter vid SLU och för de elever som funderar på att välja SLU, precis som du en gång gjorde. Vi hoppas att du kommer att vilja komma tillbaka till oss och berätta om dina upplevelser från din tid på SLU eller dela med dig av dina erfarenheter från ditt arbetsliv?

Låt oss hålla kontakten, tack för att du valde SLU!

Här kan du registrera dig i SLUs alumnnätverk.

Fakta:

Alumn = före detta student

En alumn är en tidigare student vid universitetet. SLU har ett nätverk för sina alumner. Ordet kommer från latin och betyder lärjunge, skyddsling eller elev, men har i sin nuvarande betydelse lånats in i svenskan från amerikansk engelska.

Sidansvarig: utb-webb@slu.se