Sen anmälan

Senast ändrad: 08 juni 2016 - slu.se
sen_anmälan.jpg

Här hittar du information om hur du gör en sen anmälan och vad du bör tänka på när du anmäler dig.

För att göra en sen anmälan:

  1. Logga in på Mina studier som du hittar på studentwebben.
  2. Välj alternativet ”Söka kurser som SLU-student”, du länkas då vidare till inloggningssidan på www.antagning.se. Välj "Sveriges lantbruksuniversitet" i drop-downmenyn under rubriken ”Är du redan student?” och logga in med dina SLU-uppgifter. Följ därefter instruktionerna.

Tips! Mellan sista svarsdag och andra urvalet går det oftast inte att göra en sen anmälan eller återanmälan om man glömt att tacka ja till sina utbildningsalternativ. Prova igen efter att andra antagningsbeskedet är publicerat på www.antagning.se

Hur vet jag vilka alternativ jag kan göra en sen anmälan till?

Om det finns en "välj"-knapp vid utbildningsalternativet på www.antagning.se  är den öppen för sen anmälan. Observera att även om utbildningsalternativet är öppet för sen anmälan är det ingen garanti för att det finns platser kvar på utbildningen.

Sena anmälningar behandlas i den ordning som de kommer in. Ankomstdatum är det datum då din anmälan och alla behörighetsgivande handlingar kommit in till Antagningsservice i Östersund. Följ instruktionerna på www.antagning.se hur du skickar in dina behörighetsgivande meriter om dessa inte finns inskickade sedan tidigare.

Om du är behörig till utbildningen och det finns platser kvar kan du få en plats trots att kursen eller programmet redan har startat.

När får jag besked om jag gjort en sen anmälan?

Du som har gjort en sen anmälan får meddelande per post eller e-post när din anmälan är färdigbehandlad. Du kan då logga in på ditt konto på www.antagning.se för att se ditt antagningsbesked.

Målsättningen är att alla som gjort sena anmälningar ska få besked senast då kursen startar.


Kontaktinformation

Antagningen

Fråga oss om: behörighet och urval om du har sökt program eller kurser på SLU.

Kontakta antagningen via epost till antagning@slu.se eller genom kontaktformuläret.

Telefon
018-67 28 00

Telefontider
måndag 10-12
tisdag 10-12
torsdag 13-15

Fredag, 23e december 10-12

Sidansvarig: utb-webb@slu.se